Eventcases


Eventcases


Nedenfor kan du se et udpluk af de mange events jeg har arrangeret, eventkoncepter jeg har udviklet, samt personer som jeg har samarbejdet med. Min eventerfaring rummer stor diversitet og favner meget bredt, så jeg har delt de forskellige events ind i kategorierne; Musik, Kultur, Velgørenhed, Foredrag, Detail, Tours, Kreative, City og Andre events.Koncerter og musik events

Jeg har arrangeret mange koncerter og musikoplevelser. Både på store scener med 20.000 tilskuere, og i mindre sammenhænge med en lastbilanhænger eller en DJ og et podie. Nedenfor er et udvalg af de artister og bands jeg har arrangeret koncerter med:

Petero.dk eventmarketing Gnags
Gnags
Queen Machine
MC Einar
Dizzy Mizz Lizzy
Shaka Loveless
Le Freak
Lærke
Christopher
Peter Viskinde
Lågsus
Thorsen
Festival og kultur events

Design Week Kolding
Som leder for Design Week Kolding i uge 22 2017, havde jeg ansvaret for hele konceptet og 93 events lokaliseret i hele Kolding Kommune. De forskellige events var målrettet henholdsvis borgere, studerende, business og turister, og indeholdt meget stor diversitet med hensyn til formål, formidling, målgrupper, lokationer, aldersgrupper og størrelser. Jeg arrangerede flere af dem, og blandt festivalens events kan nævnes Danish Design Award, Pinsemarked på Trapholt, Designarrangementer på Koldinghus, samt “Design Week Kolding by night” i både City Kolding og Kolding Storcenter. Se hele programmet til højre.


Velgørenheds events


Kræftens Bekæmpelses
Landsindsamling

Jeg har siden 2015 været Kampagneleder for Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling i Horsens, hvor jeg har haft ansvaret for at arrangere eventen, markedsføringen og organiseringen af de mange indsamlere. Landsindsamlingen i Horsens har i den periode udmærket sig ved at sætte flere nationale rekorder, og indsamlet mere end 1,1 mill. kr.Kræftens Bekæmpelses
Lyserød Lørdag

Jeg udviklede, som officiel mediepartner, det kombinerede event og marketingskoncept, som Kræftens Bekæmpelse bruger ifm.  “Støt brysterne” aktivitetsdagen, Lyserød Lørdag. Jeg har selv lavet rigtig mange Lyserød Lørdag events, og mit overordnet eventkoncept benyttes hvert år af cityforeninger og handelsstandsforeninger i mere end 40 byer, og involverer mere end 1.500 butikker og virksomheder.  Foredrag

Jeg har organiseret foredrag med mange forskellige typer foredragsholdere om en bred vifte af emner. Lokationerne har både været store koncertsale og i mere intime rammer, men ved alle arrangementer har nærvær og optimale formidlingsoplevelser været i højsædet.     Nedenstående er nogle af de foredragsholdere, jeg har arrangeret foredrag med:

Christian Grau
Christine Feldthaus
Charlotte Bircow
Shane Brox
Detail events

Udvikleren af Dansk Supermarked Group’s oplevelsesstrategi og Bilka Live

Som overordnet Event Manager i Dansk Supermarked Group A/S designede jeg koncernens oplevelsesstrategi, og udviklede oplevelseskonceptet Bilka Live, med events som et aktivt differentieringsparameter på detailmarkedet. Jeg udviklede således 18 events hver uge, udfra den pågældende uges fokusområde, samt inkluderede parametre som sæson, målgruppe, leverandører, indkøbsvaner, demografi, børnepenge og lønudbetaling. Mine event-temaer rummede derfor meget stor diversitet, og jeg har således arrangeret alt fra DM i GuitarHero, koncerter med “Danmark har talent” vinderen, stylingshows med Dennis Knudsen, meet’n’greet med Minions, Super Bowl night, James Bond premierer, Bistro banko og meget meget mere.Event tours

Jeg har i forskellige forbindelser arrangeret event tours rundt i hele Danmark, hvoraf de to nedenstående er et par eksempler:

Rasmus Seebach – Landsdækkende signing-tour
Dennis Knudsen – Stylingshows
Kreative events

Jeg har flere gange faciliteret og arrangeret kreative events og workshops, målrettet forskellige segmenter og med forskellige formål. Det har jeg bl.a. gjort med de to nedenstående, samt museet Trapholt, LEGO og Designskolen Kolding.

Mette Helena Rasmussen – Workshop
Shane Brox – Børne workshop
City events

Jeg har flere gange lavet arrangementer, der har involveret hele byer, hvor jeg både har designet konceptet, koordineret og eksekveret. Det har været i forskellige anledninger, såsom Open By Nights, jule-weekender med mere, og altid hvor jeg har formået at samle og involvere cityforeninger, storcentre, foreninger, samt andre lokale og nationale interessenter. For eksempel er jeg den eneste, som har formået at lavet et Open By Night koncept, som både Kolding Storcenter og Kolding Midtby var fælles om den samme aften/nat.    Nedenfor har jeg en city eventcase som jeg har lavet i Skanderborg:

MOTORevent 2012 og 2013

For at skabe liv og aktiviteter i Skanderborg midtby, samt synergier imellem Skanderborgs bilhuse og butikkerne i midtbyen, opfandt og udviklede jeg MOTORevent 2012, hvilket blev en meget stor succes. I 2013 udviklede jeg så MOTORevent endnu mere, så der både var drifting, motorcykel-stuntshows, bil-parader, seks live-bands, samt meget andet. Det tiltræk mere end 10.000 besøgende og MOTORevent er stadig det største arrangement, både mht. besøgende og volumemæssigt, der har været i Skanderborg midtby. Som det fremgår af bykortet dækkede det hele midtbyen, samt hele storcenteret Bloms Butikker. Se hele den 40 siders avis om MOTORevent HER!

Andre events

Udover de typer af events, jeg har kunne samle i de forskellige event-kategorier, har jeg bred erfaring med mange andre slags events, hvoraf nedenstående projekter og personer indgår i nogle af dem:  
Peter O. Andersen - DSLive
DSLive – Danmarks største firmafest

Speedway – det individuelle DM og ca. 25 Superliga løb

Justian Kunz – Modeshow
Anders Breinholt – Konferencier

form:By – Urban designkonkurrence

Mads Steffensen – Debatpanel

Thomas Dambo – Urbant projekt